TerminatorEFIlogoVälkommen till en svensk sida gällande Holley EFi, Bränsleinsprutning. Information gällande Avenger, Terminator, HP och Dominatorsystemen och dess skillnader.

Från rent racebygge till snälla gatbilen, Brillko Engineering tar hand om just dig och dina behov. Vi erbjuder kompletta lösningar som skräddarsys till just din bil men även installation och mappning.

Från de enklaste TBI (förgasar-stil) inspruten på din gatbil till dubbelturbo eller blowermaskiner och methanol!

Den nya generationens Holley Efi är mycket användarvänlig men endå en av de mest kraftfulla på marknaden. Loggning, Lustgaskontroll, Laddtrycksstyrning i absolut topp. Här sparar du pengar mot dyra standalone enheter från Racepak, Hyperactive eller NX!

Önskar du bra grepp så har Holley-systemen HP och Dominator en möjlighet att nyttja Davies Technologies traction controllers till ett mycket förmånligare pris än andra tillverkare. Faktiskt så billigt att många väljer HolleyEfi enbart av denna anledning.

Brillko Engineering är återförsäljare av både Holley EFI och Davies så tveka inte att kontakta mig för ditt nya EFI system.

Med vänlig hälsning

Stefan @ Brillko Engineering AB , 0739889953 Brillko@hotmail.com